A kukába dobott ajándékpizza esete – avagy egy tanulságos sztori

Ez egy nagyon tanulságos sztori arról, hogy miért érdemes a vezetőnek ismerni az embereit, hogy ők különbözőféleképpen motiválhatók. Egyszerűen, de különbözőféleképpen!

Ha ismeri, akkor akár anyagi kiadás nélkül és hosszútávon is meg tudja oldani, hogy motiváltak és így hatékonyak, egyben elégedettek legyenek és maradjanak a munkatársai. Egytől-egyig!

A tanulságos sztorit alább találod. Wolf Gábor, a Marketing Commando vezetője tette közzé:

Motiváló pizza

 

Szeretnéd, hogy a te ajándékpizzád ne a kukában végezze?

Azaz hogy a motiváló ötleted ne csak ideig-óráig működjön, és még se sok pénzedbe, se sok idődbe ne kerüljön?

 

Tudok rá egy fantasztikusan hatékony, egyszerű, gyors és megbízható módszert, amihez mindössze egy 10-15 perces kérdőív kitöltésére és arra épülő elemző beszélgetésre van szükség.

 

Érdemes először saját magad megismerned, azaz neked kitöltened a kérdőívet és részt venned az elemző beszélgetésen, hogy lásd, micsoda óriási hatékonysággal tud a módszer még a motivált vezetőknek és munkatársaknak is segíteni!

 

Hogyan?

Úgy, hogy megmutatja, mik azok a körülmények és feladatok, amelyek az adott embert lelkesítik.

Például ismersz olyan embert, aki falra mászik, valahányszor megkérdezik tőle, hogy hogyan áll a feladattal, amit kapott? No, ő az, aki sokkal hatékonyabb munkát tud végezni és sokkal jobb kedvvel, ha ezt a kérdést nem teszed fel neki. Ha mégsem bírnád ki, hogy érdeklődj, akkor inkább azt kérdezd, hogy van-e kérdése, vagy szüksége van-e valamire.

De ugyanezt ne vesd be annál, akinek szüksége van a számonkérésre, vagy arra, hogy megmutathassa, mennyit dolgozott, mennyit haladt már.

 

Honnan tudhatod, hogy ki minek örülne? No erre való a Motivációs Térkép! Egyszerű, gyors és nagyszerű!

 

Gondolj bele, ha mindenkiről – beleértve magadat is! – tudod, hogy mi az az egy-két mondat, módszer vagy munkakörülmény, amitől lelkesen végzi a munkáját, az hogyan hathat a hangulatra és ezáltal a csapat és az egyének teljesítményére is!

Érdekelnek további részletek?

Akkor keress meg most!

 

Bármilyen kérdésedre örömmel válaszolok, írj, hívj:

Széles Anikó

elégedettségnövelési-szakértő

+36 – 20 – 42 -11 -371

aniko.szeles@iranytucoaching.hu

 

 

*(Wolf Gábor eredeti bejegyzését és az én messze legtöbb, 26 like-ot kapott hozzászólásomat itt találod.)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*