Rólam

Motivational Map Licenced Practitioner
Széles Anikó
Motivational Map Licenced Practitioner

Széles Anikó vagyok. A marketingorientált vállalkozóknak segítek:

  • elégedetté tenni vásárlóikat,
  • elégedetté tenni munkatársaikat,
  • elégedetté tenni vezetőiket
  • és elégedetté tenni önmagukat, a tulajdonosokat.

 

Kiégtem. Még 2010-ben. Azóta minden porcikámmal igyekszem ezt elkerülni.

Akkor úgy érzékeltem, hogy már nem vagyok motivált.

 

 

Ezért azóta leginkább az motivál, hogy megőrizzem a motivációmat és másoknak is segítsek megtalálni és megőrizni a magukét – munkában, magánemberként, az élet minden pillanatában.

 

Piackutató az eredeti hivatásom, az első kérdőívemet még általános iskolás koromban készítettem a tökéletes házibuli megszervezéséért, ahonnan mindenki elégedetten távozhat.

Azóta is mindig az érdekelt, hogyan lehet olyan szolgáltatásokat, termékeket, eseményeket nyújtani másoknak, amellyel mindenki elégedett:

  • minden vásárló,
  • minden kiszolgáló (ügyfélszolgálatos, termékkészítő, szolgáltató, tulajdonos, és mindenki, aki azért tesz, hogy a vásárló megkapja, amire vágyik)

Először a kérdőívek segítségével igyekeztem ezt megfejteni, a tömegeket helyezve a középpontba,

később coach lettem, és immár az egyes személyeknek segítettem elérni azt a változást, amire vágytak, amiről maguk is tudták, hogy képesek rá, és nem féltek segítséget kérni tőlem a gyorsabb eredmény érdekében.

 

Vállalkozóként magam is tapasztalom, hogy a vállalkozásom sikere leginkább az én motivációmon múlik. Ha az rendben van, akkor tudom elégedetté, motiválttá tenni a munkatársaimat és ügyfeleimet egyaránt.

Motivációs Térkép tanácsadó képzésEzért lettem fantasztikusan lelkes, már amikor először hallottam a Motivációs Térképről. Egy eszköz, amely összeköti a két szakmám:

egy kérdőív, amely mérhetővé teszi a motiváció szintjét és a motiváció legjobb módját egyaránt. Egy olyan diagnosztikai eszköz, amelyre építve coaching beszélgetéssel rendkívül gyors és tartós motivációnövekedést érhetünk el tulajdonosnál, vezetőnél, munkatársaknál, az egész cégnél egyaránt.

 

Ez már önmagában hat az ügyfeleid, vásárlóid, partnereid, vendégeid elégedettségére és elköteleződésére is a cég felé.

Én pedig ráadásként a kérdőíves tudásommal összekötve a Motivációs Térkép elméletét külön kérdőívet tudok nyújtani ahhoz is, hogy a piackutatás eszközeivel a vállalkozók is hatékonyan tudják mérni a vásárlóik elégedettségét, hogy az eredményekre építve még elégedettebbé tegyék őket és önmagukat is!

 

Széles Anikó

elégedettség-szakértő
Motivational Map Licenced Practitioner, C-faktor díjas coach, csoportfacilitátor, piackutató

E-mail cím: aniko.szeles@iranytucoaching.hu

Telefonszám: +36 – 20 – 42 – 11 – 371 (egy gombnyomásra: +36204211371 )